Курс Intel

 Програма Intel® «Шлях до успіху» відкриває нові перспективи тисячам молодих людей з різних спільнот у всьому світі. Ця програма допомагає навчатися і здійснювати свої мрії тим, у кого вдома та в школі обмежений доступ до сучасних інформаційних технологій.




Метою курсу «Комп’ютерні технології для місцевої спільноти»  є підготовка учнів до взаємодії з соціальним середовищем, до самореалізації їх як особистостей через засвоєння комплексу знань про місцеву спільноту, її проблеми та шляхи їх вирішення при  формуванні компетенцій, пов’язаних комп’ютерною грамотністю, навичками критичного мислення та співробітництва.
Виконання учнями соціального проекту з використанням комп’ютерних технологій сприяє формуванню навичок спільної діяльності і співпраці в команді. Всі завдання і проекти спрямовані на активне залучення учнів в життя громади - школи, мікрорайону, села, міста, пошуку шляхів розвитку місцевої спільноти.
Завдання курсу:
·     Формування в учнів знань та уявлень про місцеву громаду, її проблеми, та можливі шляхи їх вирішення.
·     Формування в учнів уміння застосовувати інформаційно-комунікаційні технології для розв’язання різноманітних проектних завдань. 
·     Формування в учнів почуття відповідальності, особистого ставлення до подій і явищ суспільного життя громади, досвіду емоційно-оцінної діяльності, здатності визначати власну активну життєву позицію, робити свідомий вибір, встановлювати цілі, спрямовані на розвиток своєї спільноти.
·     Розвиток в учнів презентаційних навичок, вміння аргументовано доводити свою думку, переконувати, використовуючи наочність та різноманітні мультимедійні засоби.
·      Розвиток критичного та системного мислення, навичок ефективного спілкування.
·     Розвиток в учнів уміння самостійно за допомогою використання різноманітних ресурсів (Інтернет, друкований та Електронний довідники, інші досвідчені учасники курсу) опановувати комп’ютерні технології для вирішення конкретних завдань з громадянської освіти.


·     Формування навичок оцінювання, само та взаємоперевірки згідно визначених та наданих критеріїв оцінювання діяльності та виконаної роботи.







Комментариев нет:

Отправить комментарий